Proiectul Fundaţiei Filantropia Timişoara Culoare şi mişcare pentru persoane cu SM finanţat de Consiliul Judeţean Timiş continuă. Săptămâna trecută sâmbătă 16.10.2020 am fost in cea de a doua excursie şi anume s-a plecat din Timişoara pe traseul Cazanele Dunării, Mănăstirea Mraconia, Mănăstirea Sfânta Ana şi o scurtă oprire la Herculane.  Ne-am bucurat de o zi frumoasă alături de beneficiarii noştri şi familiile lor, am avut soare şi afară şi în suflet.

Obiectivul general al proiectului este oferirea de suport complementar tratamentului medicamentos prin activităţi în aer liber, seri de pictură şi lucru manual. Ne dorim să creem o comunitate a persoanelor diagnosticate cu scleroză multiplă în care să se simtă acceptaţi şi să aibă parte de suportul de care au nevoie.

Deasemenea, ne propunem să aducem în atentia comunităţii timişorene această boală cu simptomele ei derunante, care însă nu ar trebui ingnorate, pentru că şi în cazul sclerozei multiple, cu cât e diagnosticată mai timpuriu, cu atât tratamentul medicamentos de încetinire a evoluţiei bolii este mai eficient.