Un nou proiect scris cu drag pentru copii, de aceasta data.

Proiectul se numeste: ”Noi și voi, noi pentru voi” si este scris impreuna cu

Liceul Teologic Ortodox Sfantul Antim Ivireanul

si finantat de Consiliul Judetean Timis.

Activități din proiect:
1.Cenaclu literar-concurs ”Bucuria cuvântului” cu tema: ”Copiii și lumea” în care ne propunem să promovăm creațiile artistico-plastice și literare ale elevilor de ciclu primar, gimnazial și liceal din școli și parohii din județ și diaspora. Vă rugăm să ne trimiteți lucrările copiilor dvs. până în data de 5 noiembrie 2020, pe adresa de mail alicod33@gmail.com.
Lucrările vor fi publicate în broșura de activități a proiectului.
• Organizarea în 13 noiembrie 2020 a Galei Cenaclului literar “Bucuria cuvântului” cu tema: ”Copiii și lumea” ( activitate organizată online pe platforma Google Meet)
2.Antim Sport Fest
Proiectul Antim Sport Fest își propune să promoveze mișcarea „Sport cu bucurie”, astfel încercând să evidențieze faptul că sportul este sănătate, stare de bine și socializare. Activitatea fizică este esențială în dezvoltarea copiilor și tinerilor, iar acest proiect vine în întâmpinarea nevoilor de mișcare ale acestora.
• Organizarea pe 6 noiembrie 2020 a acțiunii Antim Sport Fest (activitate organizată online pe platforma Google Meet)
• Vom oferi coordonatorilor link-ul invitației în întâlnire pentru a fi distribuit copiilor doritori.
Tema ediției: Sport prin Europa
– activitatea își propune să prezinte participanților sporturi specifice mai multor țări europene, precum și posibilitatea de a desluși tainele practicării acestor sporturi prin participarea în competițiile organizate în cadrul festivalului.
3.Broșura activităților ”Noi și voi, noi pentru voi” văzută ca o încununare a celor două activități de mai sus, o modalitate de promovare și de evidențiere a acestora.