În perioada 10.09.2018-14.10.2018, în cadrul Campaniei SĂNĂTATE LA UN CLICK DISTANŢĂ voluntarii Fundaţiei  Filantropia Timişoara, alături de voluntarii partenerilor săi: Fundaţia de ajutor Medical Profilaxis şi ASCOR precum şi voluntarii de la alte servicii sociale, îşi desfăşoară activitatea  în incinta magazilelor Profi de pe raza oraşelor Timişoara, Făget, Lugoj şi Sânnicolaul Mare. Prin programul „Te costă 0,00 lei să ajuţi un copil”, proiectul Federaţiei Filantropia „Sănătate la un click distanţă” se doreşte a veni în întămpinarea şi într-ajutorarea persoanelor care sunt izolate sau la distanţe foarte mari de centrele medicale şi de consult de specialitate.

  • Consultația prin telemedicină se derulează ca și o consultație clasică, exceptând faptul că interacționezi și comunici cu medicul specialist prin internet…
  • Mulți pacienți nu pot ajunge la medic, datorită distanței, datorită costurilor, sau…datorită stării de sănătate! Pentru acești pacienți-copii, adulți, vârstnici, CONSULTAȚIILE prin TELEMEDICINĂ sunt soluția!
  • Oferim 4000 de consultații GRATUITE prin telemedicină pentru peste 2000 de pacienți din județul Alba, Timiș, Bihor, în specialitățile CARDIOLOGIE, BOLI INTERNE ȘI ENDOCRINOLOGIE!

Mecanismul finanţări este următorul: cumperi – scanezi – alegi proiectul – dobândeşti puncte –punctele devin bani și astfel proiectele din cadrul Campaniei de CSR a Companiei Profi România „Te costă 0,00 lei să ajuţi un copil” pot fi finanțate.

Mulţumim tuturor voluntarilor implicaţi!