In aceasta perioada are loc a doua editie a Taberei de creatie – sa crestem prin arta si cultura, proiect cofinantat de Consiliul judetean Timis.

Tabăra se adreseaza copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 – 14 ani, care frecventează cursurile învățământului școalar primar sau gimnazial și care provin dintr-o familie aflată în una din următoarele situații de dificultate: familie monoparentală, familie cu risc de dezintegrare, familii cu venituri mici, familii cu mai mult de doi copii.
Educația culturală oferă copiilor ocazia de a-și dezvolta creativitatea ca urmarea a experimentării directe a frumuseții și bogăției exprimării artisitice. Considerăm că este important ca fiecare copil,mai ales cei proveniți din familiile în care expunerea la formele de manifestare artistică și culturală este foarte redusă ca urmare a contextului socio-economic în care se regăsesc, să aibă ocazia să învețe și să se bucure de artă și cultură. Acest fapt permițându-le să-și descopere talente, să își îmbogățească copilăria cu experiențe deosebite și să le ofere modele inspiraționale în viața adultă și poate chiar profesională.
Copiii au avut parte de 5 zile minunate, bogate în activități, jocuri sportive, ateliere de creație literară, plastică, proiecție de filme, ateliere de dezvoltare personală și descoperire abilități.