Concertul Caritabil de colinde al Liceului Teologic Ortodox Sfantul Antim Ivireanul 

Aseara 10 decembrie 2019 a avut loc concertul de Colinde al elevilor de la Liceul Teologic Ortodox Sfantul Antim Ivireanul dinTimisoara la Filarmonica Banatul cu sala plina.

Copiii au sustinut un concert de zile mari, colinde traditionale interpretate de corul de copii al scolii si corul liceului, recital de pian sustinut de Theodor Radulescu si un scurt moment de dansuri populare care a fost deliciul serii.

In urma parteneriatului dintre Fundatia Filantropia Timisoara si Liceul Teologic Ortodox Sfantul Antim Ivireanul concertul de aseara a fost unul caritabil. S-au adunat bani pentru a ajuta Spitalul de psihiatrie si pentru masuri de siguranta Jebel in scopul facilitării extinderii activităților de recuperare psiho-socială, reinserție si reabilitare în cadrul comunității  a pacienților diagnosticati cu tulburări psihice și drogo-dependență  din cadrul acestui spital. S-a organizat in holul Filarmonicii o expoziție cu scop caritabil cu produse hand-made realizate în timpul activităților de ergoterapie și de terapie prin artă, de către persoanele diagnosticate cu tulburări psihice și drogo-dependentă in cadrul unității. Participantii la concert au avut ocazia de a achiziționa cadouri  pentru cei dragi și de a contribui la acțiunea de strângere de fonduri pentru susținerea viitoare a acestor activități respectiv:

Amenajare unui zone externe comune care să permită organizarea în unor activități de terapie prin artă , respectiv  amenajarea unui club multifuncțional pentru activitati de terapie ocupatională prin reabilitarea și dotarea  cladirii  vechiului cămin cultural aflat în incinta unității.

In urma concertului s-a adunat suma de 3800 lei, bani din care se vor achizitiona materialele necesare renovarii spatiului multifunctional.

Multumim tuturor celor implicati in acest proiect si felicitam copiii pentru performanta si cadrele didactice pentru daruire si dragoste