Comunicat de presă

Fundatia Filantropia Timisoara si Mediline EXIM SRL impreuna cu partenerii sai institutionali din Grupul de Actiune Locala GAL Timisoara in cadrul proiectului : „Informare, Calificare si Angajare – ICA” finantat prin Programul Operaţional Capital Uman  2014- 2020, organizeaza ”Bursa Locurilor de Munca – ICA”, organizeaza un eveniment care isi propune sa contribuie la  Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate aflate in zona de interes a proiectului.

Scopul urmarit cu prioritate in cadrul acestui eveniment este îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajatori și solicitanți.

Beneficiarii proiectului, persoane aflate in cautarea unui loc de munca din teritoriul GAL Timisoara beneficiaza in mod gratuit de informare si consiliere profesionala, precum si mediere pe piata muncii.

Joi , 21 Septembrie 2023  de la orele 13.00-15.00, la sediul proiectului Fundatiei Filantropia Timisoara de pe strada Moise Nicoara nr. 17, se va derula ”Bursa Locurilor de Munca – ICA”, la acest eveniment fiind prezente companii din Timisoara care vor promova locurile de munca disponibile si vor oferi informatii legate de acestea.Echipa proiectului va oferi suport tehnic celor interesati.

Va multumim si va asteptam.

Pentru informatii suplimentare puteti suna la : 0744839787 sau email: proiect.ica@gmail.com

 

Manager proiect                                                                                               Expert implementare

Romeea Maerescu                                                                                            Bencec Claudia