Seară caritabilă oferită de Fundația Filantropia Timișoara

Fundația Filantropia Timișoara a fost premiată anul acesta pentru întrega activitate depusă în slujba persoanelor aflate în nevoi cu diploma de merit la Gala Excelenței bănățene organizate în această lună la Opera Română din Timișoara.
Miercuri seara, în sala festivă a Parohiei Timișoara-Iosefin a avut loc un concert caritabil, organizat de Fundația Filantropia Timișoara pentru copiii din orașul Deta ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate.
A fost prezent pr Cristian Pavel, consilier la sectorul social și președinte al Fundației Filantropia Timișoara.
Au susținut un program muzical copiii olimpici de la Colegiul Național de Artă Ion Vidu dar și copii pasionați de muzică. Au fost interpretate piese muzicale din repertoriul marilor compozitori J.S. Bach, W.A.Mozart, D. Dragonetti, Chopin, dar și colinde internaționale și tradiționale românești. Moderatoarea evenimentului a fost profesoara Corina Cranciova, de la Muzeul Național al Banatului.
Organizatorul concertului caritabil a fost Fundația Filantropia Timișoara în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului și Parohia Timișoara-Iosefin.

Pr. Cristian Pavel, președinte Fundația Filantropia
Prof. Corina Cranciova, Muzeul Național al Banatului