Atelier de formare in managementul de proiect

28-29 mai 2019, Bratislava

La acest atelier a participat din partea Fundatiei Filantropia Timisoara asistentul social Mario Lotrean.
Atelierul oferă participanților cunoștințe de bază despre managementul proiectelor internaționale și va explora posibilitățile de finanțare UE și alte oportunități de finanțare europene.
În două zile, participanții își vor spori cunoștințele despre managementul de proiect și vor afla mai multe despre principiile finanțării UE, precum și etapele de bază privind modul de pregătire a unei cereri de fonduri UE.
Atelierul va consta in sesiuni  care prezintă o introducere în proiectul internațional (managementul ciclului de proiect) și sfaturi practice. Interactiv suplimentar sesiunile vor ajuta participanții să-și evalueze experiența anterioară cu privire la proiecte și prin intermediul acestora, participanții vor avea șansa de a practica cum să anticipeze, să evalueze și să lucreze cu apelurile pentru propunerile de proiecte ale Comisiei Europene pentru a spori șansele de finanțare.
Atelierul oferă, de asemenea, o perspectivă mai aprofundată asupra modului în care Eurodiaconia lucrează la proiecte internaționale și modul în care membrii se pot implica și beneficia de rețea.